Skip to main content

ePoslovnica - uvijek pri ruci

Ovdje ćete pronaći popis svih usluga i proizvoda za potrošače koje možete zatražiti ili ugovoriti online.

Prednosti ePoslovnice

Važno

Radno vrijeme ePoslovnice

Tu smo za vas svakim danom od 00:00 do 23:45 sati. Kratki period prije ponoći potreban je za manje prilagodbe i pripremu našeg sustava za novi radni dan.

Video poziv

Usluge istaknute ovom ikonom omogućavaju direktno online ugovaranje koje završava video pozivom s našim djelatnicima za utvrđivanje vašeg identiteta. Video identifikacija dostupna je svakim radnim danom od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 13 sati.

Lokacije

Popis, lokacije i radno vrijeme fizičkih poslovnica možete pronaći ovdje.

Računi i paketi

Tekući račun i Klik&Go paket

Želite sve što vam treba za neometano upravljanje financijama, s bilo koje lokacije? Ugovorite Flexi Klik&Go paket koji sadrži Flexi tekući račun s Mastercard karticom, mojaRBA mobilno i RBA internetsko bankarstvo. A sve proizvode dobivate povoljnije u paketu nego da ih pojedinačno ugovarate.

  • ugovorite paket do 30.06.2023. i koristite ga bez naknade prvih 6 mjeseci
  • nakon prvih 6 mjeseci, koristite paket za samo 1,99 EUR / 15,00 HRK mjesečno

Tekući račun

Želite naš tekući račun? Ugovorite ga online, bez dolaska u poslovnicu. Uz Flexi tekući račun i Mastercard debitnu karticu upravljat ćete svojim novcima kako vama najviše odgovara.

  • vođenje računa za samo 1,19 EUR / 9,00 HRK mjesečno
  • bez naknade podižete gotovinu na RBA i Euronet bankomatima

FlexiSTUDENT paket

Mlađi ste od 27 i studirate? Što kažete na besplatni FlexiSTUDENT paket? U njemu dobivate tekući i žiro, kreditnu karticu s limitom do 500,00 EUR / 3.767,25 HRK i mojaRBA mobilno bankarstvo. Samo zatražite poziv našeg agenta preko online zahtjeva i saznajte kako možete ugovoriti paket bez dolaska u poslovnicu.

Krediti i kreditne kartice

Gotovinski kredit

Za ispunjenje snova vam treba financijska potpora? Tu je naša posebna ponuda gotovinskog kredita u eurima (max 40.000 EUR) čak i ako niste klijent naše banke. Ispunite online zahtjev i na mail će vam stići ponuda za nekoliko minuta.

Kreditna kartica

Uz naše kreditne kartice možete podijeliti na rate bilo koju kupovinu veću od 40,00 EUR / 301,38 HRK. A ako pri tome imate mojaRBA aplikaciju i neki od naših paketa, možete sami u par klikova podijeliti trošak kartice na rate. Sa svakom kupovinom još sakupljate bodove Zlatne RBICE i potpuno sigurno plaćate svoje online kupovine.

Mikrokredit

U situaciji ste kada vam treba dodatna gotovina? Ako imate RBA tekući račun i RBA kreditnu karticu, prebacite do 6.600,00 EUR / 49.727,70 HRK s kreditne kartice na tekući račun. Zatim otplaćujte svoj mikrokredit u anuitetima zajedno s ostalim troškovima po kreditnoj kartici.

Mikrokredit. Bez dokumentacije. Bez troškova obrade. Bez odlaska u poslovnicu.

Mobilne aplikacije

mojaRBA mobilno bankarstvo

Želite u svakom trenu znati stanje svojih financija? Plaćati kontaktima iz svog mobitela, bez obzira u kojoj su banci? I naknadno podijeliti trošak kreditne kartice na rate? To znači da možda želite mojaRBA mobilnu aplikaciju.

RaiPay mobilni novčanik

Mobitel vam je ionako uvijek u ruci.
Zašto ne biste njime i plaćali.
Beskontaktno. Bez dodatnih troškova. Potpuno sigurno.

Prilikom dvojnog prikaza iznosa naknada i drugih novčanih iskaza koristi se fiksni tečaj konverzije kune u euro: 1 euro = 7,53450 kuna uvažavajući pravila za preračunavanje i zaokruživanje sukladno Zakonu o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj.