Skip to main content

ePoslovnica - uvijek pri ruci

Ovdje ćete pronaći popis svih usluga i proizvoda za potrošače koje možete zatražiti ili ugovoriti online.

Prednosti ePoslovnice

Važno

Radno vrijeme ePoslovnice

Tu smo za vas svakim danom od 00:00 do 23:45 sati. Kratki period prije ponoći potreban je za manje prilagodbe i pripremu našeg sustava za novi radni dan.

Video poziv

Usluge istaknute ovom ikonom omogućavaju direktno online ugovaranje koje uključuje video poziv s našim djelatnicima za utvrđivanje vašeg identiteta. Video identifikacija dostupna je svakim radnim danom od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 13 sati.

Lokacije

Popis, lokacije i radno vrijeme fizičkih poslovnica možete pronaći ovdje.

Računi i paketi

Tekući račun i RBA Young&Free paket za mlade

Imaš od 18 od 27 godina, a trebaš račun za plaću, honorar, stipendiju ili džeparac? Otvori 100% digitalno i 100% besplatno RBA Young&Free paket. U paketu dobivaš račun i Mastercard debitnu karticu, mojaRBA mobilno i internetsko bankarstvo

Imaš i mogućnost korištenja Mastercard ili Visa kreditne kartice s limitom od 500,00 EUR ili više ovisno jesi li student ili radiš. Kreditnu karticu možeš zatražiti u poslovnici.

Tekući račun i RBA Start&Go paket

Želite sve što vam treba za neometano upravljanje financijama, s bilo koje lokacije? Ugovorite RBA Start&Go paket koji sadrži tekući račun s Mastercard karticom, mojaRBA mobilno i internetsko bankarstvo. A sve proizvode dobivate povoljnije u paketu nego da ih pojedinačno ugovarate.

  • ugovorite paket online do 31.8.2024. i koristite ga bez naknade prvih 6 mjeseci, a dodatno vam darujemo 10 eura koje ćemo uplatiti na vaš tekući račun u sljedećem mjesecu od ugovaranja paketa
  • nakon prvih 6 mjeseci, koristite paket za samo 7,00 EUR mjesečno

Tekući račun

Želite naš tekući račun? Uz tekući račun i Mastercard debitnu karticu upravljat ćete svojim novcima kako vama najviše odgovara.

  • naknada za vođenje računa je samo 2,00 EUR mjesečno
  • bez naknade podižete gotovinu na RBA i Euronet bankomatima

Krediti

Online gotovinski kredit

Realizirajte gotovinski kredit do 15.000 EUR, 100% online, bez naknade za obradu kredita i bez troškova javnog bilježnika i osiguranja. Isplata novca je na RBA računu u sat vremena ili, ako ste odabrali gotovinsku isplatu, kada dođete u RBA poslovnicu koja posluje s gotovim novcem. Ako imate RBA tekući račun i mojaRBA mobilno bankarstvo, kredit možete zatražiti u mojaRBA aplikaciji.

Gotovinski kredit

Za ispunjenje snova vam treba financijska potpora? Tu je naš gotovinski kredit do 40.000 EUR za RBA klijente i klijente koji prebace primanja u RBA. Ispunite online zahtjev i na mail će vam stići informativna ponuda za nekoliko minuta.

Kreditne kartice

Kreditna kartica

Uz naše kreditne kartice možete podijeliti na rate bilo koju kupovinu veću od 40,00 EUR. A ako pri tome imate mojaRBA aplikaciju i neki od naših paketa, možete sami u par klikova podijeliti trošak kartice na rate. Sa svakom kupovinom još sakupljate bodove Zlatne RBICE i potpuno sigurno plaćate svoje online kupovine.

Mikrokredit

U situaciji ste kada vam treba dodatna gotovina? Ako imate RBA tekući račun i RBA kreditnu karticu, prebacite do 6.600,00 EUR s kreditne kartice na tekući račun. Zatim otplaćujte svoj mikrokredit u anuitetima zajedno s ostalim troškovima po kreditnoj kartici.

Mikrokredit. Bez dokumentacije. Bez troškova obrade. Bez odlaska u poslovnicu.

Mobilne aplikacije

mojaRBA mobilno bankarstvo

Želite u svakom trenu znati stanje svojih financija? Plaćati kontaktima iz svog mobitela, bez obzira u kojoj su banci? I naknadno podijeliti trošak kreditne kartice na rate? To znači da možda želite mojaRBA mobilnu aplikaciju.

RaiPay mobilni novčanik

Mobitel vam je ionako uvijek u ruci.
Zašto ne biste njime i plaćali.
Beskontaktno. Bez dodatnih troškova. Potpuno sigurno.

Osiguranja

UNIQA: Bonus Protect

Održavajte svoju životnu ravnotežu uz Bonus Protect, osobni plan za nepredviđene situacije. Bonus Protect je s vama na svakom koraku – gdje god da ste, svaki dan u godini. A to znači financijsku zaštitu za vas i vaše najmilije kada vam je najpotrebnija, odnosno u slučaju nezgode.

UNIQA: Vital Protect

Programom preventivne zaštite Vital Protect dobivate financijsku zaštitu i dobivate dodatnu snagu u slučaju zdravstvenih problema, poput dijagnoze teške bolesti. Već danas stavite svoje zdravlje na prvo mjesto i uz Vital Protect krenite kroz život opušteno.

UNIQA: Comfort Med

Vrijeme provedeno u bolnici može postati ipak ugodnije kad imate financijsku potporu. Uz Comfort Med, vaš financijski plan tijekom liječenja, fokus ćete lako prebaciti na svoj oporavak i što raniji odlazak kući.