Skip to main content

OBRTNICI I MALA PODUZEĆA: Učinite jednostavnu naplatu mogućom

Uz RaiPOS aplikaciju pretvorite mobitel u POS uređaj i jednostavno unaprijedite svoje poslovanje.

bez naknade za korištenje
naplata beskontaktnim karticama i mobilnim novčanicima
s bilo koje lokacije u zemlji

Jednostavno

Aplikaciju možete brzo i jednostavno instalirati te se njome početi koristiti. Jedino trebate Android mobitel s NFC čitačem i pristup internetu. 

Sigurno

RaiPOS prihvaća sve vrste beskontaktnog plaćanja, čak i ona koja uključuju autorizaciju PIN-om. Sigurnost plaćanja putem aplikacije RaiPOS potvrdili su i certificirali Mastercard i Visa, čime je zajamčena visoka razina sigurnosti svake transakcije.

Bez dodatnih troškova

Za korištenje RaiPOS aplikacije ne morate plaćati dodatne mjesečne troškove. Dovoljno je s RBA ugovoriti prihvat kartica, preuzeti aplikaciju s Google Play trgovine te ju aktivirati.

Kome je namijenjen RaiPOS?

Ova usluga je idealna za sve poduzetnike kojima je potrebna brza i jednostavna naplata usluga. Aplikacija je dostupna svim klijentima koji su s RBA ugovorili prihvat kartica.

Kako do RaiPOS-a?

Ugovorite prihvat kartica

Prvo s RBA trebate potpisati ugovor o prihvaćanju platnih transakcija.

Preuzmite RaiPOS aplikaciju

Nakon potpisivanja Ugovora, s Google Play-a preuzmite RaiPOS aplikaciju na svoj uređaj putem kojega želite prihvaćati platne transakcije. 

Aktivirajte aplikaciju

Registrirajte se unosom korisničkih podataka koje ste zaprimili e-mailom nakon potpisivanja Ugovora i odmah možete započeti s prihvaćanjem prvih platnih transakcija.

Želite RaiPOS?

Pošaljite zahtjev i mi ćemo vam se javiti oko potpisivanja ugovora.

Preuzmite aplikaciju

RaiPOS aplikacija je dostupna na mobilnim uređajima Android
verzije 10.0 ili novije s NFC funkcionalnošću.

RaiPOS aplikacija sadrži i tapXphone aplikaciju koja je, prema standardima kartičarskih institucija, neophodna za kvalitetan i siguran rad RaiPOS aplikacije. Također, za optimalan rad aplikacije potrebno je omogućiti sve dozvole za rad te prihvaćanje Ugovora o licenci.