Skip to main content

(ZA)ZELENI VIKEND uz RBA Mastercard nagradnu igru

Koristi svoju RBA Mastercard® karticu i osvoji nagrade!

Uz RBA & Mastercard osvojite održivo i nezaboravno trodnevno putovanje, neovisno o tome idete li u Istru ili u Slavoniju. Plaćajte svojom RBA Mastercard® debitnom ili kreditnom karticom i osvojite jednu od 12 nagrada - jedinstvena iskustva za dvoje. Nagradu osvaja 6 dobitnika u kolovozu i 6 dobitnika u rujnu.

Kako sudjelovati?

  1. Platite vašom osobnom RBA Mastercard kreditnom ili debitnom karticom iznos iznad 30 eura na prodajnom mjestu (vrijedi i za kupovinu na internetu). 
  2. Nakon transakcije ispunite web prijavnicu i sudjelujte u izvlačenju. Dovoljno je prijaviti se samo jedanput, nakon čega svaka vaša transakcija osobnom RBA Mastercard kreditnom i/ili debitnom karticom iznad 30 eura ulazi u izvlačenje i povećava vam šanse za dobitak.

Što možete osvojiti?

Nezaboravna iskustva - zelene avanture u Istri i Slavoniji


GASTRO ODRŽIVA ISTRA

4x nezaboravno iskustvo u Brtonigli u Istri - smještaj u Hotelu San Rocco uz gastro-enološko iskustvo (2 noćenja za 2 osobe)

Uživajte u gurmanskom provodu za dvoje u hotelu San Rocco u Brtonigli. Odsjest ćete dvije noći u boutique hotelu, gdje imate priliku iskoristiti mogućnost early check-ina, late check-outa i uživati u vrhunskom gastro iskustvu. Prvu večer prepustit ćete se kušanju tradicionalnih jela, dok je druga rezervirana za večeru u istarskoj konobi. Također, istražit ćete sve čari prekrasnog okruženja hotela te sudjelovati u jedinstvenom kulinarskom tečaju pod vodstvom vrsne i nagrađivane chefice Floriane Ružić u kojem ćete pripremati jela s ostacima namirnica od prethodnih kuhanja. Nakon toga, kušat ćete vina u podrumu vinarije Coronica i družiti se s hotelskim sommelierom. Uz to, imat ćete i pristup sauni, hidromasažnom bazenu, biciklima i brojnim drugim sadržajima.

Što je neprocjenjivo?

Opustiti se u idiličnom istarskom mjestašcu i kušati vrhunske istarske delicije s posebnom osobom.


ISTARSKA KULTURA BICIKLIRANJA

4x jedinstveno iskustvo u Buzetu u sjevernoj Istri - smještaj u Hotelu Vela Vrata uz gastro-kulturno iskustvo (2 noćenja za 2 osobe)

Razmazite se trodnevnom avanturom za dvoje u sjevernoj Istri. Prenoćite dvije noći u hotelu Vela Vrata u Buzetu, poznatom kao Gradu tartufa, piva i vode. Prve večeri uživajte u razgledavanju starog grada Buzeta uz zalazak sunca. Idućeg dana krenite u vođeni obilazak Roča i tiskarske preše te poslušajte priču o prvoj hrvatskoj tiskanoj knjizi. U Roču ćete poslušati prezentaciju malog OPG-a koji se bavi proizvodnjom konoplje i konopljinih proizvoda te ćete moći imenovati sadnice koje se, kada dozriju, mogu ubrati za čaj. Uživajte u ručku u Ročkoj konobi prije nego se zaputite u umjetnički atelje, gdje ćete izraditi vlastite freske. Posljednjeg dana biciklirajte legendarnom stazom Parenzana kroz stare vijadukte, maslinike i vinograde, a zatim ručajte u Livadama, malom istarskom mjestu poznatom po tartufima.

Što je neprocjenivo?

Uživati u istarskoj kuhinji, prirodi i kulturi u društvu drage osobe.


ČISTA SLAVONSKA AVANTURA

4x neponovljivo iskustvo u podnožju Papuka - smještaj na imanju Zlatni Lug uz gastro–avanturističko iskustvo (2 noćenja za 2 osobe)

Svoje nezaboravno putovanje Slavonijom započet ćete dolaskom na imanje Zlatni lug u blizini Požege. Nakon što se smjestite u sobu, druženje ćete nastaviti uz nešto drugačiji fast food inspiriran slavonskom i domaćom kuhinjom. Sljedećeg jutra, nakon doručka, slijedi pješačka tura po Parku prirode Papuk sa zabavnim i društveno odgovornim zadatkom skupljanja otpada i smeća koji narušavaju opstanak bioraznolikosti Papuka. Nakon izleta, posjetit ćete Castrum, potpuno novu destileriju gina, gdje ćete uz degustaciju poslušati kako se radi slavonski craft gin, odnedavno proglašen među najboljim u svijetu na prestižnom natjecanju u Londonu. Nakon toga slijedi vrijeme za odmor i večeru. Treći dan predviđen je odlazak do Vinarije Kaptol uz degustaciju vina i razgledavanje.

Što je neprocjenjivo?

Istražiti spektakularan, ali nedovoljno istražen dio Hrvatske u najdražem društvu.

1. krug nagradne igre je završen - izvukli smo dobitnike!

Izvlačenje dobitnika 1. kruga nagradne igre se održalo 12. rujna 2023. u Raiffeisen banci. Dobitnici su izvučeni elektronskim putem pomoću računala, metodom slučajnog odabira između sudionika koji su zadovoljili uvjete sudjelovanja, a ispravnost izvlačenja je nadgledala tročlana komisija. RBA će u pisanom obliku obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Čestitamo dobitnicima, a ostalima želimo sreću u 2. krugu jer nagradna igra i dalje traje!