Skip to main content

(Do)živi zeleno uz RBA Mastercard nagradnu igru

Koristi svoju RBA Mastercard® karticu i osvoji nagrade!

Što trebate napraviti?

Platite vašom osobnom RBA Mastercard kreditnom ili debitnom karticom iznos iznad 200 kn na prodajnom mjestu (vrijedi i za kupovinu na internetu).

Kako sudjelovati?

Nakon transakcije ispunite web prijavnicu i sudjelujte u izvlačenju.

Dovoljno je prijaviti se samo jedanput, nakon čega svaka vaša transakcija osobnom RBA Mastercard kreditnom i/ili debitnom karticom iznad 200 kn ulazi u izvlačenje i povećava vam šanse za dobitak.

Još nemate mojaRBA mobilno bankarstvo?

Ugovorite ga odmah jer vam donosi duple šanse za nagradu!

Što možete osvojiti?

Nezaboravna Priceless® iskustva – dvodnevne zelene avanture u Istri i Slavoniji


8x Priceless® iskustvo u Hotelu San Rocco (za 2 osobe, 2 noćenja)

Brtonigla, Istra

Uživajte u izvanrednom Hotelu San Rocco, članu grupacije jedinstvenih luksuznih hotela Stories, Croatian Unique Hotels i zajedno s njihovom nagrađivanom cheficom kuhinje pripremite obrok za vas i vašu voljenu osobu.

Iskustvo: Hrvatska je puna malih, luksuznih hotela diljem zemlje. Ukoliko želite uživati sa svojom najdražom osobom daleko od gradske vreve, San Rocco u Brtonigli, romantični istarski hotel, idealno je mjesto za vas. U ovom iskustvu za dvoje, uživat ćete u bogatom sadržaju hotela, a imat ćete i jedinstvenu priliku upoznati glavnu cheficu njihovog nagrađivanog restorana. Također, pridružit ćete joj se dok za vas priprema jedan od obroka u kojem će koristiti samo ostatke, a sve kako bi vam predstavila kako pripremiti najukusnije jelo s namirnicama koje ste već koristili te tako planirati obroke na pametan i održiv način.

Što je neprocjenjivo?

Uživati u jednom od najljepših istarskih hotela i naučiti kako prakticirati održivo kulinarstvo.


8x Priceless® iskustvo: Zlatni lug (za 2 osobe, 2 noćenja)

Zlatni Lug, Požega, Slavonija

Iskustvo: Josip Lukačević, jedan od najangažiranijih ambasadora na platformi priceless.com, pripremio je još jednu avanturu. U zelenom iskustvu, imat ćete priliku uživati u jedinstvenom upoznavanju ljepota Slavonije, istražiti njezinu tradiciju, isprobavati autohtone delicije, kušati vrhunska vina u Vinariji Kaptol i uživati u Castrumu, najboljem hrvatskom ginu – nagrađenom zlatom na renomiranom londonskom natjecanju. Nakon što istražite sve gastro čari ove hrvatske regije, Josip će vas odvesti na posebnu misiju – električnim ćete biciklima uživati u ljepotama Papuka dok ćete istovremeno pomoći zajednici da održi svoj okoliš čistim i lijepim.

Što je neprocjenjivo?

Upoznati sve čari osebujne hrvatske regije uz stručno vodstvo svjetskog putnika te pomoći lokalnoj zajednici da održi okoliš čistim i lijepim.

A što ako još uvijek nemaš RBA kreditnu karticu?

Ma riješiš to u par klikova! Provjeri možeš li postati korisnik RBA Mastercard ili neke druge RBA kreditne kartice odmah - online.

Još nemaš mojaRBA mobilno bankarstvo?

Ugovori ga odmah jer ti donosi duple šanse za pobjedu.