Skip to main content

RBA tekući račun za studente

Studiraš i imaš manje od 27 godina? Imamo za tebe besplatan FlexiSTUDENT paket tekućeg računa!

Proglasi svoj dan neovisnosti i ostavi dane džeparca iza sebe!

Plati nula za paket koji je za pet!

RBA tekući račun i Mastercard debitna kartica

Tekući ti treba za uplatu džeparca, stipendije ili drugih uplata, a s karticom možeš sigurno kupovati online i offline te podići novac na bankomatima. Sve što plaćaš skida se direktno sa tvog računa dok na njemu imaš dovoljno novca. Mastercard kartica omogućuje ti i korištenje dodatnih popusta i pogodnosti koje će ti sigurno dobro doći.

Žiro račun

Žirac ti treba za uplatu tvoje zarade od studentskih honorarnih poslova. Odmah ugovori trajni nalog da ti sav novac koji primiš odmah prebacimo na tekući račun.

mojaRBA aplikacija za mobitel

mojaRBA će ti se odmah svidjeti jer ima super funkcionalnosti, a skroz je jednostavna za korištenje. Odmah ti javlja kada primiš novac na račun, a preko KlikPay opcije možeš besplatno uplaćivati novac svojim prijateljima iz imenika, bez obzira u kojoj banci imaju račun. Praktično je i što možeš kupiti bonove za bilo kojeg teleoperatora, brzo plaćati račune skeniranjem barkoda, a u svakom trenutku imaš pregled troškova i znaš kako stojiš s novcima.

Već ti se sviđa naša ponuda za studente?

Mastercard ili Visa Classic kreditna kartica

Kreditnom karticom s limitom u iznosu od 500,00 EUR možeš kupovati uz odgodu ili na rate. Svaku kupovinu iznad 40,00 EUR možeš podijeliti na 2 do 24 rate bez kamata do 30 dana nakon kupovine. Osim toga, automatski si član nagradnog programa Zlatna RBICA te svakom kupovinom skupljaš bodove. Bodove pretvoriš u eure Zlatne RBICE i trošiš ih na prodajnim mjestima naših partnera. 

Beskontaktno plaćanje karticom ili mobitelom

Sve naše debitne i kreditne kartice su beskontaktne pa možeš plaćati prislanjanjem kartice na POS uređaj, a ovisno jesi li ljubitelj iPhonea ili Android mobitela, možeš učitati svoje kartice u mobilne novčanike. Na iPhoneu već imaš Apple Wallet za Apple Pay, a za Android mobitele skini našu RaiPay aplikaciju.

100% održive kartice od reciklirane plastike

Korištenjem recikliranog PVC-a u proizvodnji naših kartica značajno smo smanjili emisiju C02 i to za 80%.

Ok, i što sad, kako ćeš do svog FlexiSTUDENT paketa?

Samo zatraži poziv našeg agenta preko kontakt forme i dalje ćemo zajedno.

Raiffeisen banka u Hrvatskoj

36 gradova

62 poslovnice

> 700 bankomata

RBA i Euronet bankomati

Kako do nas i do više informacija?