Skip to main content

PROGRAM PREPORUKA ZA OBRTNIKE I MALA PODUZEĆA: Učinite novog RBA poduzetnika mogućim

Preporučite nas prijateljima obrtnicima i vlasnicima malih poduzeća. Omogućite im da iskoriste odličnu priliku otvaranja računa online i ugovaranja RBA FlexiBIZ BONUS paketa - 12 mjeseci bez naknade te zajedno uživajte u pogodnostima.

Što je program Prijatelji po računu?

To je program koji nagrađuje preporuke. Namijenjen je RBA klijentima (fizičke osobe koje koriste barem jedan RBA proizvod) koji nas žele preporučiti svojim prijateljima poslovnim subjektima, obrtnicima i malim poduzećima. Čim novi poslovni korisnik ispuni sve uvjete iz programa, promotor će biti nagrađen s 50 eura.

Program traje do 31.12.2024., a detaljne informacije pročitajte u pravilima.

Želim preporučiti RBA

Zaprimite aktivacijski kod

Od nas ćete zaprimiti aktivacijski kod putem poruke u mojaRBA mobilnom bankarstvu, e-mailom, SMS porukom ili pismom. Svaki kod je jedinstven.

Podijelite svoj aktivacijski kod

Aktivacijski kod možete proslijediti porukom ili slikom neograničenom broju vaših prijatelja, s pozivom da ispune uvjete propisane programom. Pošaljite im i link na ovu stranicu da pogledaju ponudu i što trebaju napraviti.

Dobivate nagradu

Kada vaš prijatelj otvori poslovni račun i napravi prvu odlaznu transakciju s novog RBA poslovnog računa, promotor će biti nagrađen s 50 eura.

Ako ste aktivacijski kod izbrisali ili izgubili, zatražite ga u poslovnici ili pozivom na 072 62 62 62.

Želim postati novi RBA poslovni korisnik

Ispunite kratku online prijavnicu

Za uključenje u program Prijatelji po računu, obavezno ispunite online prijavnicu. Za unos podataka trebat će otprilike minuta vašeg vremena i aktivacijski kod koji ste dobili od prijatelja.

Postanite RBA poslovni korisnik

Otvorite RBA poslovni račun - ako ga otvorite online i ugovorite FlexiBIZ BONUS paket, ostvarujete odličnu pogodnost – prvih 12 mjeseci ne plaćate naknadu. Poslovni račun možete otvoriti i u vama najbližem poslovnom centru.

Napravite prvu odlaznu transakciju

Za ispunjavanje uvjeta iz programa Prijatelji po računu, još je samo potrebno napraviti prvu odlaznu transakciju s vašeg novog RBA poslovnog računa. I to je to!